DIT ZIJN WIJ!

Voordat u met een samenwerkingspartner in zee gaat, wilt u natuurlijk weten met wie u te maken heeft. Daarom: aangenaam kennis te maken!

Wij zijn Van Ee- Dé Speelplaatsinrichters, onderdeel van de Van Ee Groep. Wij vormen buitenruimtes om tot multifunctionele speel- en beweeglandschappen. Tot buitenruimte die voor iedereen aantrekkelijk is om in te zijn, te bewegen, te ontmoeten en te genieten.

Hierbij houden wij rekening met de behoeftes van de gebruikers, omgeving van de locatie en de sociaal-maatschappelijke context. Afhankelijk van uw budget en kaders, kunnen wij u zo volledig ontzorgen of juist een deel van het proces uit handen nemen.

Wij helpen u onder andere met ontwerp en buurtparticipatie, het leveren en plaatsen van toestellen en met inspecties en onderhoud van zowel speeltoestellen als ondergronden.

ONZE DIENSTEN

De manier waarop u ontzorgd wil worden als het gaat om buitenruimte, is voor iedereen verschillend. Wij kunnen u van A tot Z, van plan tot speeltoestel, ontzorgen. Maar ook kunnen wij een deel van het proces uit handen nemen. Bijvoorbeeld door een buurtparticipatie te organiseren zodat u duidelijk heeft welke wensen en behoeften de bewoners hebben. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje of onze pagina ‘Diensten‘ of neem contact met ons op zodat we kunnen kennismaken.

Waarom kiezen voor Van Ee?

Het is voor een bakker natuurlijk makkelijk om zijn eigen brood aan te prijzen.
Toch doen we dat. En gelooft u ons niet gelijk? Snappen we! Wellicht kunt u dan
eens polsen bij een van onze eerdere klanten hoe zij het werken met Van Ee
hebben ervaren. Of stuur ons een afspraakverzoek voor een moment
dat het u schikt, dan komen we graag uw buitenruimte vrijblijvend
verkennen en kunt u zelf oordelen.

  • Volledige ontzorging: wij kunnen van ontwerp tot en met realisatie ontzorgen
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Aandacht voor maatschappelijke context van uw vraag
  • Sterk in het visueel vertalen van ontwerp naar omwonenden
  • Al 25 jaar ervaring met spelen en bewegen in de buitenruimte

Wilt u vrijblijvend met ons sparren? Neem dan contact op!