Certificaten Van Ee

Als bedrijf nemen wij veiligheid voor zowel de gebruikers van onze speeltoestellen als voor onze werknemers erg serieus. Om die veiligheid te waarborgen zijn er verschillende instanties die certificaten afgeven. Elk speeltoestel wordt gekeurd door de tüv en krijgt vervolgens al dan niet een certificaat. Daarbij wordt bijvoorbeeld gelet op beknellingsgevaar en valhooogte. Naast die certificaten per speeltoestel zijn er ook certificaten voor de veiligheid van het personeel. Daarbij gaat het erom of zij voldoende opgeleid zijn om veilig voor zichzelf en hun omgeving te werken. Hieronder kunt u enkele certificaten zien die Van Ee Speeltoestellen heeft.

Als Van Ee Speeltoestellen zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

Een veilige werkomgeving en veilige werkomstandigheden zijn belangrijk voor iedereen. Wij beseffen dat maar al te goed! Daarom zijn wij, als Van Ee Speeltoestellen B.V., VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid,

Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het VCA-certificaat kunnen wij aantonen dat wij voldoen aan de eisen die gesteld worden op het VGM-gebied. Zo kunnen wij voor u, als opdrachtgever, een veilige en betrouwbare uitvoering waarborgen. Door ons VCA**-certificaat kunnen en mogen wij bovendien optreden als hoofdaannemer.

Eenvoudig gesteld staat ISO 9001 voor ‘zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het’.

ISO 9001 is de internationale norm voor het managementsysteem van kwaliteit. Aan de hand van onze ISO 9001-certificering en de daaraan gekoppelde gestandaardiseerde werkwijzen waarborgen wij dat wij over voldoende mensen en middelen beschikken om optimaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen te voldoen.

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor de bescherming van onze wereldwijde bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Daarom zijn wij als bedrijf FSC®-gecertificeerd. Dit betekent dat alle schakels in de handelsketen – van het planten van bomen tot plaatsing van onze speeltoestellen – gecertificeerd zijn. Alleen FSC®-gecertificeerde bedrijven, waaronder Van Ee Speeltoestellen B.V., kunnen FSC®-producten verkopen. Onze houtproducten afkomstig uit een FSC®-gecertificeerde bossen zijn herkenbaar aan het FSC®-label.

De afkorting TÜV staat voor Technischer ÜberwachungsVerein. De TÜV richt zich op het onafhankelijk certificeren en goedkeuren van producten en diensten, waardoor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd worden. Dit betreft de veiligheid van kinderen! De veiligheid van al onze speeltoestellen wordt  gekeurd volgens de internationale norm NEN-EN 1176. Schokabsorberende ondergronden worden gekeurd volgens norm NEN-EN 1177. Bij elk speeltoestel of type ondergrond wordt een certificaat geleverd. Het certificaat ondersteunt u, als eigenaar, in uw verantwoordelijkheid voor veilige speeltoestellen en een betrouwbare speelomgeving.