Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

26 en 27 september heeft de Vakbeurs Openbare Ruimte weer plaatsgevonden. En ook dit jaar was er weer van alles te zien en te beleven.¬†Nieuwe producten, diensten, innovaties voor de openbare ruimte. Ook waren er meerdere lezingen over diverse vraagstukken en thema’s.

Van Ee was dit jaar ook weer aanwezig. Met de prikkelende vraag: ‘Hoe maak ik mijn wijk beweegvriendelijk voor jong en oud?’ trokken we de aandacht van de ambtenaren die zich met kinderen, jongeren, spelen en bewegen bezig houden. We hebben veel interessant gesprekken gevoerd over speelplekken in verschillende gemeenten. Gelukkig voor ons valt er in veel gemeenten nog veel te doen op dit gebied. Gelukkig voor de gemeenten en de bewoners dat wij er heel veel zin in hebben om hierbij te helpen.

Heeft u ons gemist, maar wilt u ook kennismaken? Neem dan even contact op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.